Terrasse bygget efter dine behov

Forestil dig at have muligheden for at nyde de lange, lune sommeraftner på en flot terrasse. Findes der noget mere idyllisk? Går du også med drømmen om dette og tænker, at det er den ideelle løsning for dig og dine boligdrømme? Her kan vi rådgive inden for alt fra udseende til materialevalg. Vi har stor erfaring med at bygge terrasser, hvorfor vi også tilbyder vores hjælp til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Terrasse i Nordsjælland

Hos Luma Byg ApS har vi stor erfaring med at bygge terrasser lige efter dine ønsker og behov. Det vil sige, at uanset hvilken størrelse, form eller mønster du ønsker, at terrassen skal have, er vi i stand til at hjælpe dig med din opgave. På samme vis er vi også i stand til at realisere din drøm om en pergola eller orangeri til din have eller terrasse, hvilken du ligeledes kan få lavet efter dine ønsker og behov.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme, kan du kontakte os. Hos Luma Byg har vi desuden også kompetencerne til at bygge nye eller stå for renovering af sommerhuse.

Lad os hjælpe med dine terrassedrømme

Går du rundt med en drøm om en ny terrasse, et nyt sommerhus, en udsmykkende pergola eller orangeri til haven eller terrassen, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at blive klar, så du kan nyde sommeren udenfor. Kontakt os hos Luma Byg ApS på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail til info@lumabyg.dk.

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Ombygning

ombygning

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook