Ombygning til dine behov

Gennem tiden kan dine krav og behov til dit hus ændre sig, hvilket kan hænge sammen med en lang række ting, der sker gennem livet. I forbindelse med at familien udvides, kan det være, at du f.eks. får behov for mere plads, måske du blot ønsker en anden rumdeling i boligen, eller måske har du længe drømt om en udestue eller et værksted. Uanset hvad der er årsag til, at du ønsker at ombygge dit hus, skal du i kontakt med en pålidelig håndværker, der på bedste vis kan hjælpe dig med din opgave. Du er velkommen til at kontakte os hos Luma Byg ApS.

Ombygning af hus og lejlighed

Hos Luma Byg ApS har vi stor erfaring i branchen med ombygning af hus og lejlighed. I forhold til ombygning af dit hus eller din lejlighed er vi i stand til at udføre opgaven med dine ønsker og behov i fokus, hvilket sikrer, at resultatet bliver herefter. Uanset hvilken type ombygning, der er tale om, er vi i stand til at være din professionelle samarbejdspartner gennem hele processen. Dette er med til at sikre et godt arbejdsflow og en effektiv arbejdsproces.

Derudover er vi også i stand til at stå for totalentreprisen. Det indebærer, at vi står for alle aspekter i projektet, hvilket er en stor fordel for dig, der gerne vil undgå at indhente priser for alle håndværksgrupper, men får et samlet tilbud såsom koordinering mellem alle projektets involverede parter herunder maler, murer, VVS, blikkenslager og elektriker. 

Kontakt os og hør mere

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi professionel rådgivning og i forbindelse med udførelsen af en række tømreropgaver og totalentrepriser herunder også ombygninger. Vi udfører altid vores arbejde med en høj kvalitet og til stærke, konkurrencedygtige priser. Derfor kan du med fordel kontakte os i dag, hvis du har behov for en tømrer eller en totalentreprise. Ring til os på telefon 26 84 00 03 eller send en mail til info@lumabyg.dk med det samme.

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook