Drømmer du om et nybygget hus?

Hvis du går rundt med en drøm om et nybygget hus, hjælper vi dig gerne med at få denne drøm til at gå i opfyldelse. Når vi hjælper vores kunder, er vi særligt lydhøre over for særlige ønsker og behov, hvilket sikrer, at det endelige resultat bliver efter dit ønske. Når vi hjælper med dit nybyggeri, er vi således også i stand til at rådgive, vejlede og sparre med dig. Dette medfører en følelse af, at du er med i hele processen. Vi kan blandt andet rådgive dig i forhold til indretning, opdeling af værelser, materialer, antal kviste osv.

Derudover er vi også i stand til at stå for totalentreprisen, hvilket er en fordel for dig, der ikke ønsker at stå for koordineringen mellem alle projektets håndværkere. Hvis du vælger Luma Byg ApS til at stå for totalentreprisen, vil vi have kontakten med alle involverede parter, herunder maler, murer, VVS, blikkenslager og elektriker. Dette gør projektet mere effektivt samtidig med, at du slipper for at skulle koordinere med alle håndværkere. 

Nybyggeri

Med kontor på Strandvejen 76, 2900 Hellerup, udfører vi hos Luma Byg ApS særligt mange opgaver hos kunder i Hellerup, Gentofte og generelt i Nordsjælland. Uanset hvor på Sjælland, du skal bygge nyt, træder vi hellere end gerne til og hjælper med at give tilfredsstillende resultater.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi professionel rådgivning og sparring i forbindelse med dit nybyggeri. Har du spørgsmål til processen, eller er du endnu usikker på, hvad der er muligt med dit projekt, kan vi hjælpe dig godt videre. Tøv ikke med at kontakte os, og lad os fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skal vi være din næste tømrer eller have den fulde entreprise på dit nybyggeri kontakt os på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail til info@lumabyg.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Vi hjælper også med

Ombygning

ombygning

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook