Behandling af forsikringsskader

Der findes intet belejligt tidspunkt for, hvornår din bolig bliver skadet. En forsikringsskade kommer ofte, når man mindst venter det, og det er derfor afgørende, at man kan få lavet skaden hurtigt. Hos Luma Byg ApS prioriterer vi at behandle forsikringsskader hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan komme godt videre. Dog sker dette aldrig på bekostning af kvaliteten på det færdige resultat. I forbindelse med forsikringsskader, hjælper vi blandt andet med følgende opgaver:

  • Tag
  • Vandskade
  • Døre og vinduer
  • Rådskader
  • Indbrud
  • Hærværk

Vælg selv, hvem der skal udbedre forsikringsskaden

Når det kommer til en forsikringsskade, er du privilegeret til selv at vælge, hvem der skal udbedre skaden på boligen. Derfor kan du med stor fordel vælge en håndværker, der har forsikringsskader som højeste prioritet, og som du har tillid til. Selvom skaderne er omfattende og kan kræve assistance fra andre håndværkergrupper, er vi hos Luma Byg ApS i stand til at stå for totalløsningen, hvilket gør processen særligt effektiv. Dette betyder, at du kun skal have kontakten med os, og du slipper derfor for den koordinering mellem projektets forskellige håndværkergrupper, som mange opfatter som en byrde.

Professionelt og kvalitetsbevidst arbejde

Hvis din bolig er blevet beskadiget, og du skal have skaden udbedret, hjælper vi hos Luma Byg ApS dig gerne godt videre. Vi tilbyder desuden professionel rådgivning og sparring, skulle der opstå nogle tvivlsspørgsmål i forbindelse med din forsikringsskade. Kontakt os på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail til info@lumabyg.dk – så hjælper vi dig videre på bedste vis.

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook