Professionel ejendomsservice

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi professionel ejendomsservice i højeste kvalitet. Denne ydelser er blandt andet til dig, der gerne vil have ekstern hjælp til alle de praktiske opgaver, der er forbundet med at være udlejer.

Hvad omfatter vores ejendomsservice?

Vores ejendomsservice omfatter blandt andet hjælp til følgende opgaver:

  • Syn ved tilflytning eller fraflytning af lejlighed
  • Vedligeholdelse
  • Fast VVS
  • Renovering
  • Forsikringsskade
  • Vandskade

LUMA Byg's ejendomsservice omfatter syn ved til- og fraflytning af lejligheder, således, at der bliver foretaget en grundig gennemgang af lejligheden og eventuelle skader og mangler bliver noteret og korrigeret.

Derudover omfatter ejendomsservicen vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg, såsom fast VVS, for at sikre at alt fungerer optimalt. Ejendomsservicen kan også omfatte renovering af lejligheder og bygninger, således at der holdes høj standard for boligerne.

Desuden kan ejendomsservicen hjælpe med at håndtere forsikringsskader, f.eks. vandskader, således, at skaderne bliver udbedret på den bedst mulige måde.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice indebærer det at få professionelle til at udføre forskellige løbende opgaver på din ejendom, der sikrer, at alt altid er, som det skal være.

Ejendomsservice kan derfor være fordelagtigt for dig, der ikke selv vil stå med besværet af alt det arbejde, der er relateret til at være udlejer af en ejendom.

Ejendomsservice til privat og erhverv

Uanset om du på vegne af boligforeningen eller som privat udlejer er på udkig efter et firma, der tilbyder ejendomsservice, er vi hos Luma Byg ApS i stand til at hjælpe dig med din opgave.

Lad os stå for din ejendomsservice

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, når vi udfører vores kvalitetsbevidste ejendomsservice.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med udlejning af din ejendom, skal du altid være velkommen til at kontakt os.

Tilbud på ejendomsservice i Gentofte og Hellerup

Ring til os på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail til info@lumabyg.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.  

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook