udskiftning & renovering af døre & vinduer

Det kan være en rigtig god investering at udskifte gamle døre og vinduer i din bolig, da du potentielt kan spare mange penge på varmeregningen og endda øge din boligs værdi. Dette hænger sammen med, at dine døre og vinduer faktisk er nogle af de mest udsatte elementer på din bolig, der slides pga. vind og vejr. Derfor kan det være meget relevant at overveje, om det er på tide at få disse elementer udskiftet.

En anden fordel ved at udskifte døre og vinduer i boligen er, at dit indeklima kan forbedres. Mange boligejere med ældre døre og vinduer lider under dårligt indeklima og fugt, hvilket kan føre til skimmelsvamp, der er sundhedsskadeligt. Da nye døre og vinduer er bedre isoleret, er de bedre til at holde på varmen, hvorfor du også kan opleve en reducering af din varmeregning.

 

Montering af døre og vinduer

Hos Luma Byg ApS sikrer vi ved renovering eller udskiftning af dine vinduer, at isoleringen forbedres, varmeregningen formindskes og friværdien øges. Vi har stor erfaring i branchen med udskiftning af døre og vinduer, hvorfor du er sikret, at arbejdet bliver udført på bedste og mest professionelle vis. Mangler du en dygtig tømrer til din opgave, skal du derfor endelig kontakte os.

Hør mere om vores ydelser

Du er interesseret i at få skiftet dine døre og vinduer i boligen, ser vi meget frem til at høre fra dig. Ring på telefon 26 84 00 03 eller send din mail til info@lumabyg.dk. Her kan du stille os spørgsmål og høre mere om, hvad vi tilbyder, vores priser og meget mere.

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Hovedentreprise

hovedentreprise

Træterrasser

traeterrasser

Ombygning

ombygning

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook