Vi står for totalentreprisen

Hvis du er på udkig efter en tømrer, der er i stand til at stå for totalentreprisen for dit projekt, behøver du ikke lede længere. Hos Luma Byg ApS er vi kompetente til at stå for alt inden for tømrer-, maler-, VVS-, el-, blikkenslagerarbejde samt koordinering af arbejdsprocesser samt opgaver og arbejdstider for håndværkerne.

Af det nedenstående kan du se en oversigt over de arbejdsopgaver, vi har særlig stor erfaring med:

Overlad trygt hovedentreprisen til os

Fordelen ved at få os hos Luma Byg ApS til at stå for hele opgaven er, at du kun skal holde styr på én kontakt, så klarer vi resten. Herved minimeres chancen for, at der opstår misforståelser samt dårlig koordinering af opgaverne, og du vil derved opleve at have et større overblik over hele projektets arbejdsproces.

Lad os stå for koordineringen

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi professionel rådgivning og sparring som en naturlig del af vores arbejde, når vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for tømrerfaget. Er du nysgerrig på at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller ønsker du at gå i gang med planlægningen af dit forestående projekt, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail info@lumabyg.dk og få stillet din nysgerrighed.

Vi hjælper også med

Nybyg

nybyg

Renovering

renovering

Ombygning

ombygning

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

tagarbejde

Følg os på Facebook