Vi hjælper med

Dit byggeprojekt

Hvilke opgaver kan vi hjælpe med?

Hos Luma Byg ApS har vi og vores medarbejdere skruet hænderne godt på. Vi har en bred erfaring inden for tømrerfaget, hvorfor vi er i stand til at tilbyde en række forskellige ydelser. Vi kan derfor hjælpe med blandt andet: 

Disse opgaver udfører vi primært for dig, som befinder sig i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Overlad dit projekt trygt til os

Uanset om dit projekt er stort eller småt, kan du stole på, at vi er med hele vejen. Hos Luma Byg ApS sætter vi en ære i at udføre et professionelt arbejde, hvilket sikrer, at det endelige resultat altid er i højeste kvalitet. Med solide og fagligt dygtige medarbejdere, kan vi altid garantere de bedste resultater, hvilket bare er én af grundene til vores høje kundetilfredshed.

 

Få professionel rådgivning og sparring

Hos Luma Byg ApS tilbyder vi professionel rådgivning, sparring samt udførsel af en lang række forskellige opgaver inden for tømrerfaget. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til en tømreropgave i hjemmet eller i din virksomhed. Ring til os på telefon 26 84 00 03 eller send os en mail til info@lumabyg.dk – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Vi hjælper også med

Nybyg

Nybyg

Renovering

Renovering

Ombygning

Ombygning

Træterrasser

traeterrasser

Døre og vinduer

doere-og-vinduer

Tagarbejde

Tagarbejde

Følg os på Facebook